ONGELMAPUIDEN KAATO JA PUUKAATO ESPOO JA PÄÄKAUPUNKISEUTU

Olemme erikoistuneet puiden kaatamiseen rakennetussa ympäristössä. Puunkaatajamme kaatavat sekä pienet että suuret puut erikoistekniikoin, silloin kuin tilaa suoralle puiden kaadolle ei ole. Tarjoamme puunkaatoa alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää puunkaatopalvelustamme. Kiinnostuessa palvelustamme, käymme muutaman päivän sisällä tekemässä katselmuksen puiden kaadosta kohteessasi. Lähetämme tämän jälkeen kirjallisen tarjouksen sähköpostiisi.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

SUORA PUUNKAATO

Toteutamme suorat puunkaadot ammattitaitoisesti, tehokkaasti ja turvallisesti. Metsuri arvioi aina paikan päällä mahdollisuuden suoraan kaatoon puun kunnon, vaadittavan tilan ja lähellä olevien rakennusten perusteella. 
Hinta alk. 99€ (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen)

KIIPEILYKAATO

Mikäli tilaa suoralle kaadolle ei ole kaadetaan puu osissa kiipeilemällä. Puun oksat karsitaan latvaan kiivetessä. Runko pudotetaan yleensä osissa ja tyvitukki kaadetaan pihaan sopivana palana. Vaikeat kaadot myös rakennusten päältä köysin laskien.
Hinta alk. 249€ (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen)

JÄTTeiden HÄVITYS

Puulajista riippuen, oksista syntyvän jätteen määrä voi olla todella suuri. Puutarhajäte on hävitettävä asianmukaisesti kierrättämällä. Yhdestä suuresta kuusesta voi syntyä haketettua jätettä useita kuutioita.
Hinta alk. 79€ (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen)

LAADUKAS ja ammattitaitoinen PUUNKAATO ESPOO JA PÄÄKAUPUNKISEUTU

Laadukas ja turvallinen puunkaato mm. alueella Espoo, Helsinki, Vantaa Kauniainen ja lähialueet.